Onze software bestaat uit verschillende modules. Samen met jou bepalen we welke van onze modules je nodig hebt om jouw bedrijf optimaal te ondersteunen bij de (dagelijkse) werkzaamheden.

Autoflex biedt inzicht

Het programma Autoflex biedt garagehouders inzicht in de complete administratie, productiviteit en omzet. In een handomdraai heb je de informatie die je nodig hebt om je bedrijf goed te kunnen aansturen. Dit inzicht is cruciaal om de juiste beslissingen te nemen voor jouw bedrijf. Daarnaast kun je dankzij Autoflex je klanten verrassen met een snelle en betere service.

Snel en efficiënt

Dankzij de slimme, gebruiksvriendelijke applicaties heb je met Autoflex altijd alle relevante informatie bij de hand. Van offerte tot inbouwschema en van factuur tot klantspecifieke aanbieding. Dus nooit meer koortsachtig tussen alle stapels zoeken naar die ene offerte. In de werkplaats wordt geen tijd meer verloren met inbouwapparatuur die door externen is geplaatst. Met een paar klikken weet je weer hoe het zit. Dat werkt wel zo efficiënt!

Stel eenvoudig jouw softwarepakket samen!

Autoflex is een flexibel computerprogramma dat zich eenvoudig aanpast aan de behoefte binnen het autobedrijf. Je bepaalt zelf welke modules je wilt gebruiken. Blijkt later dat er behoefte is aan een extra module ? Geen probleem! Wij breiden het systeem eenvoudig en snel uit, zodat het altijd naadloos aansluit op jouw situatie en wensen.

Aan de slag met Autoflex Garage Software

Je kunt al aan de slag  voor iets meer dan een euro per dag!
Dat verdien je gegarandeerd terug. Hoe? Heel eenvoudig, dankzij tevreden klanten en de tijd die je bespaart met de administratie. 

 

Occasionbeheer
Verkoop

Occasionbeheer

Met de Autoflex occasionbeheer-APP beheert u uw volledige bedrijfsvoorraad  en het adverteren van uw occasions op de diverse portals via uw telefoon, tablet of PC (web versie).

Lees meer ›
Magazijn
Magazijn

Magazijn

 

Met de module Vooraadbeheer kunt u voorraden van uw onderdelen bijhouden, locaties vastleggen, besteladviezen genereren en uw bestellingen rechtstreeks laten verwerken in het magazijn.

Lees meer ›
Voertuigenbeheer
Voertuigenbeheer

Voertuigenbeheer

Alle informatie van alle auto's centraal opgeslagen en oproepbaar wanneer u ze nodig hebt bijvoorbeeld tijdens het maken plannen van een afspraak of invoeren van een werkorder.

Lees meer ›
Voertuigenbeheer
Werkplaats
Werkplaats

Werkplaats

De werkplaats-administratie is de spil van uw bedrijf. Met Autoflex beschikt u over alle noodzakelijke tools en koppelingen.

Lees meer ›
CRM
CRM

CRM

Met de module CRM (Customer Relationship Management) Relatiemanger kunt u alles wat u maar wilt registreren vastleggen, met betrekking tot uw interne en externe relaties. Een compleet (verkoop) informatiesysteem met ongekende mogelijkheden. 

Lees meer ›
Communicatie
Communicatie

Communicatie

Met de module RDW diensten wordt de communicatie met de RDW snel en makkelijk geregeld. Alle RDW-diensten zijn volledig geïntegreerd in het pakket, waardoor dubbel invoeren niet meer nodig is.

Lees meer ›
Boekhouding
Boekhouding

Boekhouding

Autoflex koppelt met alle gerenommeerde boekhoudsystemen in de markt, waaronder Exact Online, Twinfield, Snelstart, eAccounting van Visma, Unit4, Cash, King en I-Muis. Lees meer ›
Planning
Planning

Planning

De module Planning is de digitale variant van het traditionele planbord. Volledig geïntegreerd in Autoflex en gekoppeld aan de registratie van de leenauto's en de werkplaatsfacturering. Lees meer ›
Urenregistratie
Urenregistratie

Urenregistratie

Met de module Tijdsregistratie meet u de efficiëntie van uw personeel. Daarnaast kunt u snel factureren. Dit kan voor een modern systeem met personeelspasjes en een centraal geplaatste scanner of door een PC, eventueel in combinatie met een touchscreen. Deze module is uitbreiding op de standaard urenverantwoording in Business werkplaats. Lees meer ›
Urenregistratie