12
juni
- -

Autoflex 9 hardware is vernieuwd

Autoflex blijft investeren in klanten met Autoflex 9
Autoflex heeft nog steeds een flink aantal trouwe klanten die gebruikmaakt van de Autoflex 9 software. Terwijl de meeste van onze klanten inmiddels de nieuwste versie Autoflex 10 gebruiken, vergeten we deze Autoflex 9 gebruikers zeker niet.

Onlangs hebben we ons A9-serverpark geüpgraded. Dankzij deze upgrade bieden we nu niet alleen meer, maar ook snellere opslag voor de data van onze klanten. Deze verbetering zorgt ervoor dat je ervaring met Autoflex 9 nog soepeler en efficiënter wordt.

Hoewel we vaak communiceren over de nieuwe functies en voordelen van Autoflex 10, willen we benadrukken dat we ook goed blijven zorgen voor onze Autoflex 9 klanten.
Jouw tevredenheid en vertrouwen in onze software zijn voor ons van groot belang, en we blijven ons dan ook inzetten om je de best mogelijke service te bieden.

Natuurlijk begeleiden wij je graag naar de nieuwste versie van de software, maar je kunt dus met een gerust hart ook gebruik blijven maken van Autoflex 9; je data wordt veilig en efficiënt beheerd, zeker met deze nieuwste upgrade.

Wij blijven je ondersteunen en ervoor zorgen dat je een uitstekende gebruikerservaring hebt.
Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact op met onze servicedesk.