30
mei
- -

Een fijn vervolg bij Appeldoorn in Veenendaal

Afgelopen klantavond waren we te gast bij Autobedrijf Appeldoorn, een vertrouwd familiebedrijf dat sinds 2006 gevestigd is in een woonwerkpand aan de Einsteinstraat in Veenendaal. Bekend om hun vakkundig onderhoud aan zowel moderne als klassieke auto's, aanhangwagens en caravans, combineert Appeldoorn moderne technologie met traditioneel vakmanschap. Dit zorgt keer op keer voor tevreden klanten.

André en zijn zoon Martin hadden hun werkplaats keurig opgeruimd en de bruggen naar beneden gezet, waardoor er een prima ruimte ontstond om onze gasten te ontvangen. Helaas regende het opnieuw, mogelijk de reden dat een aantal gasten niet is gekomen. Ondanks het weer was de avond een groot succes.

Tijdens de avond presenteerde Autoflex aan de hand van de kernwaarden bouwen, innoveren en ontzorgen allerlei nieuwe ontwikkelingen. Van Autoflex EVO tot de nieuwe bedrijfsmonitor die op het punt van introductie staat. Verder aandacht voor wat er komt kijken bij overstappen van A9 naar A10 en hoe Autoflex daarbij kan ontzorgen, Autoflex Optimaal en de wekelijkse gratis trainingen. En natuurlijk aandacht voor de vragen en opmerkingen van de aanwezigen. 

Na afloop was er onder het genot van een drankje en een hapje veel gelegenheid om te netwerken en informatie uit te wisselen. De avond werd op een gezellige manier ingeleid door komiek Cristian Pielich. Gasten die hun badge inleverden, kregen een leuke goodiebag en maken (net als op de andere klantavonden) kans op de verloting van 4 uur Autoflex Optimaal.

Onze vierde en laatste klantavond vindt plaats op donderdagavond 6 juni in de 2500 m2 ruime, moderne showroom van Gräper Automotive langs de A20 in Moordrecht. Deze showroom staat vol met exclusieve droomauto's! Alleen al voor de rondleiding adviseren wij je om je aan te melden. Meld je snel aan, want dit wil je niet missen!

Autobedrijf Appeldoorn, André, Wilma en Martin, nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid.