25
april
- -

vacature: (junior) servicedesk medewerker

Van lokale eenmansgarage, grote universeel garage tot vrachtwagenhandelaar, van bandenservice tot automotive dealer met meerdere vestigingen, Autoflex is dé softwareleverancier in de Automotive sector.

Inkopen, verkopen, online publiceren, maar ook onderhouden van auto's, motoren, campers en vrachtwagens, onze klanten kunnen het allemaal in onze software. Slim gekoppeld aan hun boekhoudpakket, onderdeel leverancier of marketingtool, het kan met Autoflex. 

Wij bouwen, innoveren en ontzorgen onze klanten.

Je gaat deel uitmaken van het Autoflex team van ongeveer 30 collega’s, waarvan 10 op jouw afdeling. Samen met jouw directe collega's beheer jij de eerste lijn telefoon, mail en chat. Natuurlijk ondersteund door jullie teamlead en alle andere collega's. Je staat er nooit alleen voor bij Autoflex.

Wij hopen dat je van gezelligheid houdt, want ondanks de mogelijkheid om deels thuis te werken hebben we op kantoor veel lol met elkaar.

Onze Servicedesk helpt de klanten met functionele uitleg via telefoon of Teamviewer, stuurt hierbij op de beste werkwijze en zoekt verbeteringen in het product en registreert eventuele bugs.
Wij vinden het leuk om de klant snel weer op weg te helpen en op de achtergrond issues te reproduceren. Tussen de belletjes door werken we de online documentatie bij en onderzoeken we samen nieuwe werkwijze, incidenten en financiële vraagstukken. Bij tijds kan het weleens flink druk zijn, dus gestructureerd werken en de prioriteiten begrijpen voor de klant, maar ook voor Autoflex, is dan belangrijk.

Jij…
vindt het leuk om mensen te helpen;
bent leergierig en onderzoekend;
kan je verplaatsen in anderen;
vindt gezelligheid en collegialiteit niet eng;

Je hoeft geen automotive goeroe te zijn, maar auto’s leuk vinden is altijd een plus en het is ook niet erg als je nog geen boekhoudkundige kennis hebt. Zolang jij maar leergierig bent, dan blijf je jezelf bij Autoflex verder ontwikkelen! Wij trainen je maandelijks op alles wat je nodig hebt in je functie en meer!

Altijd ruimte voor groei;
Je begint nu misschien als junior, maar wij zijn niet bang voor groei. Net als het bedrijf en onze producten willen we je helpen te groeien. Medior, senior, 2e lijns? We werken er samen met jou naartoe.

Naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop van de zaak, leveren wij een leuke werkomgeving, leuke betrokken collega's en een toffe werksfeer en een personeelsvereniging met leuke uitjes.
 

Kom jij dan enthousiast en leergierig naar ons kantoor in Putten?! 
Stuur nu je CV en motivatie en we spreken je snel.

ps. Instromen op een ander niveau is ook mogelijk