Voor de garagehouder! Wil je weten welke modules we voor jou hebben?

Wij begrijpen de noodzaak van een open systeem waarin je zelf kunt bepalen welke externe oplossingen je wilt koppelen. Van boekhouding tot de koppeling met jouw grossier. Communiceren met jouw eigen Autoflex APP en tot met jouw eigen Auto-Publicatie module. Het kan allemaal met Autoflex, je bepaalt natuurlijk zelf met welke module(s) je gaat werken!

Page 1 Created with Sketch Beta.
- Autoflex 10 -

Werkplaats

Wil jij snel en efficiënt werkplaatsfacturen maken?

Via een werkorder kan je efficiënt offertes en (interne) facturen maken. Dit doe je door het gebruik maken van onbeperkt reparaties (recepturen) invoegen in de order, foto's van bijvoorbeeld een reparatie en interne noties toevoegen. Voeg ook meteen reparatieadviezen toe en bewaar deze bij de auto. 

Ook door het gebruik te maken van de grossier(s) waar Autoflex mee kan worden gekoppeld, klik hier voor de hele lijst met grossiers.

Is je werkorder klaar? Maak er meteen een factuur van, geef eerst de betaalwijze van de klant, zodat het eventueel directe de betaling wordt verwerkt in je boekhoudsysteem (kas en/of pin betalingen).

Wil jij de module Werkplaats uitbreiden met handige modules?

- Verstuur eenvoudig een SMS of WhatsApp naar de klant bijvoorbeeld als de auto klaar is of voor een reparatietoestemming.
Klokken met de module urenregistratie van uren door de monteurs, klik hier om meer te lezen over deze module.
- Bandenopslag en wisselmomenten vastleggen en opslagregistratie, doe je gemakkelijk met de module bandenhotel.
- Een met de module APK, kan je meteen in ons systeem een auto APK afmelden.