Aanmelden Autoflex klantenavond 2023

Dit jaar organiseert Autoflex klanten avonden op de volgende datums:
  • dinsdag 12 september (op kantoor in Putten)
  • woensdag 20 september (op kantoor in Putten)
  • donderdag 28 september (op kantoor in Putten)
  • maandag 2 oktober (online via Zoom)


Vul onderstaand formulier in om deel te nemen aan de Autoflex Klantenavond.

Lees verder voor het programma

Aanmeld formulier

 

Anti-spam
Typ bovenstaande code over.

 

Programma

We heten je graag vanaf 18.30 uur persoonlijk welkom in ons Autoflex kantoor in Putten waar we je heel graag een kijkje achter de schermen geven.

Om 19.00 uur trappen we gezamenlijk af. Onze directeur Pettrie vertelt over het bedrijf, het team, het product, de pakketten en de componenten. Uiteraard horen jullie als eerste over innovaties en noviteiten. 

Vervolgens zijn er drie sessies:

 

SALES

Persoonlijk kennismaken met onze verkopers.
Afhankelijk van de behoefte van de groep zoomen zij graag in op een aantal modules, waarbij zij focussen op 'whats in it for you'. Ze beloven enkele waardevolle eye-openers die geld gaan opleveren...

 

DEVELOPMENT

Het ontwikkelteam stelt zich graag aan je voor. Ieder vanuit zijn eigen rol en expertise onderdeel. Daarnaast wordt er ingezoomd op twee nieuwe componenten: de Autoflex app (totaal vernieuwd in het gebruik) en de Business Monitor. 

 

SERVICEDESK

Wat doet de servicedesk en hoe is zij het beste bereikbaar. Wat houdt Autoflex optimaal in. En wat gebeurt er achter de schermen na het aanmaken van een ticket? Maak kennis met het team. 

Om 21.00 uur sluiten we gezamenlijk af met 'wist-je-datjes' en een vragen/opmerkingen rondje. Het laatste half uur nodigen we je nog van harte uit voor een gezellig hapje en drankje.

Al met al een hele interessante interactieve avond. Wij hopen je te ontmoeten en kijken ernaar uit!