Werken bij Autoflex?

Auto NOL

Autobedrijf Auto Nol, gevestigd in Nijkerk, is een vooruitstrevend en compleet autobedrijf. De Auto Nol Groep bestaat uit een zestal bedrijfsonderdelen die zich ieder hebben gespecialiseerd op het eigen vakgebied.
Dit specialisme is precies wat oprichter en eigenaar Arnold Koops ongeveer 15 jaar geleden voor ogen had. Arnold Koops van het bedrijf Auto Nol is in 1999 begonnen met het verkopen van een aantal auto's op een parkeerplaats.
Als snel kwam zijn broer meehelpen met de verkoop tweede verkoper (broer) en doordat de zaken goed gingen er nog meer familieleden meehelpen in het bedrijf, waaronder zijn vrouw.. Autobedrijf Auto Nol is een echt familiebedrijf waar nog bijzonder veel liefde voor het vak bestaat.

Het werken met Autoflex is gebruiksvriendelijk en erg compleet voor ons bedrijf

Liesbeth Bosch ~ Auto NOL

Het verhaal van Auto NOL

De modules Planning en Urenregistratie zijn echt van meerwaarde voor ons. We kunnen het werk makkelijk inplannen en door de urenregistratie berekenen we de daadwerkelijk gewerkte uren heel transparant door. Iets wat onze vaste klanten direct opviel en ook echt waarderen. De leenauto’s worden in de module Planning overzichtelijk geregistreerd en de verplichte kilometerregistratie wordt netjes bijgehouden

De verschillende modules zijn vanaf de module waarin je aan het werk bent, direct toegankelijk. Echt een pluspunt. We vinden het werken met Autoflex gebruiksvriendelijk en erg compleet voor ons bedrijf.

Autoflex biedt ons:

- Gebruikersvriendelijk
- Compleet
- Handige modules
- UrenregistratieBekijk website Terug naar overzicht

Het verhaal van Auto NOLLiesbeth Bosch
Nijkerk
10 - 15 Werknemers

 

 


Mogen wij contact met je opnemen?

Vul hier je gegevens in

Wees niet bang, je zit nog niet aan ons vast ;-)