Werken bij Autoflex?

Autobedrijf J.G. de Kruijf

Wat wij erg belangrijk vinden is dat u ons waardeert om de fantastische service, de kwaliteit en de klantvriendelijke, persoonlijke benadering. Onze missie? Weten wie u bent en u prettig verrassen!

Als Bovag en RDW gecertificeerd autobedrijf weet u dat het met de kwaliteit en servicegerichtheid goed zit. Want of u nu komt voor een occasion of voor de werkplaats en of u nu particulier of zakelijk rijdt, u mag veel van ons verwachten. We denken altijd met u mee en bieden uitstekende oplossingen tegen een betaalbare prijs.

Door de koppeling met WESP diepgaand inzicht in de stand van zaken.

Gertjan de Kruijf ~ Autobedrijf J.G. de Kruijf

Het verhaal van Autobedrijf J.G. de Kruijf

Arie van Vliet, verantwoordelijk voor verkoop en aftersales: "De module Planning geeft een enorm goed overzicht. Alle afspraken staan erin. We plannen zelf, maar klanten kunnen via onze website ook zelf online een afspraak inplannen." Vanaf 2012 werkt Autobedrijf J.G. de Kruijf met Autoflex 9. Bijna alle modules in het pakket worden door De Kruijf gebruikt.

Wat gebruik je het meeste in Autoflex?
Met de APK-mailing vanuit Autoflex attenderen we klanten op hun APK, die binnenkort verloopt. We hebben WESP* met Autoflex gekoppeld; elke week worden de werkplaatsgegevens in de database van WESP verwerkt. Zo kunnen we onze cijfers vergelijken met andere bedrijven en bijsturen als dat nodig is. De cijfers van de verkoop van auto’s zien we op rapporten uit Autoflex. Het rapport ‘bedrijfsvoorraad met peildatum’ gebruiken we ook veel, zodat we heel mooi kunnen inzoomen op onze voorraad auto’s.

Tenslotte, als er iets is: de mensen op de servicedesk zijn vriendelijk en je wordt goed geholpen.

*WESP software analyseert data van automotive bedrijven. Autoflex kan gekoppeld worden met WESP.
 

Autoflex biedt ons:

- Bedrijfsvoorraad
- Online afspraken maken
- WESP koppelingBekijk website Terug naar overzicht

Het verhaal van Autobedrijf J.G. de KruijfGertjan de Kruijf
Heteren
5 -10 Werknemers

 

 


Mogen wij contact met je opnemen?

Vul hier je gegevens in

Wees niet bang, je zit nog niet aan ons vast ;-)