Werken bij Autoflex?

Automobielbedrijf de Kantsingel

In 1932 begon Dhr. van Thiel een autobedrijf te Ravenstein. Na 25 jaar actief te zijn geweest in Ravenstein besloten de heer en mevrouw van Thiel om een nieuwbouw locatie te gaan realiseren aan de Molenstraat 183-185 te Oss. De bouw van het nieuwe pand startte in 1959 en besloeg 600 vierkante meter.

Dit bleek al snel te weinig te zijn en daarom breidde ‘van Thiel Garagebedrijven Oss BV’ in 1966 al snel uit naar een lokatie van 900 vierkante meter. In 1973 werd de dagelijkse leiding van ‘van Thiel Garagebedrijven Oss BV’ overgenomen door de heer H.A. Reijs, de schoonzoon van de heer van Thiel. Meteen in het daarop volgende jaar werd er een terrein aangekocht van maar liefst 7500 vierkante meter, welke direct aan de grens van de garage lag.

De onderneming verkocht Trucks en Personenwagens en er waren 45 mensen in vaste loondienst. Toen het jaar 1988 aanbrak kwam er de overweging om een pand te bouwen voor alle activiteiten, of om het bedrijf te splitsen. Na veel denken en vergaderen werd de keuze splitsing en is het bedrijf in 1988 begonnen met bouwen aan de Kanaalstraat voor de Trucks en aan de Kantsingel voor de Personenwagens.

Het doet wat het zou moeten doen

Marjo Reijs ~ Automobielbedrijf de Kantsingel

Het verhaal van Automobielbedrijf de Kantsingel

Vanaf 1998 werkt Automobielbedrijf de Kantsingel uit Oss samen met Autoflex. Er waren nog geen cd's en het programma werd door Bert Schuit op een floppy geïnstalleerd.

Na een uitgebreide uitleg en gebruik maken van een 'demo' versie besloten zijn om het pakket te gaan werken. Marjo Reijs heeft meegedacht met het pakket en een bijdrage geleverd aan de CRM module en APK.

Hij ervaart het pakket als overzichtelijk, gebruiksvriendelijke en makkelijk, in zijn eigen woorden: 'het doet wat het zou moeten doen'.
Modules waar het bedrijf veel profijt van hebben zijn o.a. Planning, Onderdelen, Inkoop en verkoop en Werkplaats. Marjo heeft regelmatig een prettig contact met de Servicedesk.

Autoflex biedt ons:

- Planning
- Onderdelen
- Inkoop en verkoop
- Werkplaats
- Goede servicedeskBekijk website Terug naar overzicht

Het verhaal van Automobielbedrijf de KantsingelMarjo Reijs
Oss
10 - 15 Werknemers

 

 


Mogen wij contact met je opnemen?

Vul hier je gegevens in

Wees niet bang, je zit nog niet aan ons vast ;-)