SnelStart Software Partner

Autoflex en SnelStart werken al geruime tijd samen en hebben besloten hun samenwerking nog verder te intensiveren. Hierdoor hebben Autoflex en SnelStart een perfecte boekhoudkoppeling kunnen realiseren.

SnelStart heeft besloten haar garagemodule per 1 oktober 2019 niet verder door te ontwikkelen.
Zij willen zich focussen op hun boekhoudoplossingen; die gekoppeld zijn aan SnelStart Garage maar ook aan Autoflex.

Dit geeft SnelStart Garage gebruikers de mogelijkheid om nu over te stappen op Autoflex Garagesoftware gekoppeld aan SnelStart boekhoudsoftware.

Uiteraard hebben Autoflex en SnelStart tijdelijk een unieke aanbieding voor je klaarliggen waardoor overstappen wel heel aantrekkelijk wordt! Meer weten? Bel nu 0341 - 375180.

TIP: Voorafgaand aan de vakbeurs Autoprof te Hardenberg vindt op woensdag 17 oktober 2018 om 13:00 uur een presentatie plaats van Autoflex gecombineerd met SnelStart. Medewerkers van SnelStart en Autoflex zullen hierbij aanwezig zijn.
De presentatie zal plaatsvinden in restaurant Het Heemse, Blanckvoortallee 2 in Hardenberg.

Vul onderstaand formulier in om je op te geven voor deze presentatie.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom op de gezamenlijke Autoflex-SnelStart in Hal 1 Standnr. 106. Ook hier zullen tijdens de drie beursdagen medewerkers van Autoflex aanwezig zijn om je te informeren. Op woensdag en donderdag zijn er medewerkers van SnelStart op de stand om je de laatste nieuwtjes over SnelStart te vertellen.