12
januari
- -

2024 volop kansen

Beste lezers,

Terugkijkend op het afgelopen jaar in de automotive branche, is het duidelijk dat het garage landschap een transformatie heeft ondergaan.
De verschuiving van dealers naar agenturen is geen gespreksonderwerp meer; het wordt steeds meer voelbaar.
Voor garagisten betekent dit een verschuiving van ontzorging als dealer naar zelfstandigheid, waarin zij meer verantwoordelijkheden op zich nemen.

Universele garages hebben hun handen vol gehad. Vooral door het tekort aan personeel. Maar denk ook aan de toename van onderhoud door het gebruik van tweedehands auto’s, een gevolg van de nasleep van corona.
Efficiënter werken werd daarom cruciaal in 2023, met een focus op het aantrekken van nieuw talent, vooral op het gebied van elektrotechniek in verband met de groei van elektrisch vervoer.

Naast dealers zijn dus ook universele garages in beweging, met opvolgproblemen bij kleinere garages en een toenemende diversiteit in het vakgebied.
De opkomst van elektrische voertuigen, de groei van de campermarkt, en de kansen met betrekking tot banden vormen nieuwe uitdagingen maar ook zeker mogelijkheden!

Voor 2024 leggen we bij Autoflex de focus op jou ontzorgen, samen bouwen en innoveren.

Autoflex Optimaal, onze nieuwe dienst, wordt op de AutoProf vakbeurs geïntroduceerd door ons toegewijde consultantsteam. Hiermee willen we laten zien dat we niet alleen software leveren, maar ook actief meedenken om het maximale uit jouw garagesoftware te halen.

Daarnaast introduceren we in de loop van dit jaar de bedrijfsmonitor, omdat we geloven dat regeren vooruitzien is. Het biedt niet alleen overzicht en inzicht, maar stelt jou als klant ook in staat om persoonlijk op ons te rekenen.

We investeren graag in jouw succes en nodigen je uit om langs te komen bij onze stand op de AutoProf vakbeurs om de voordelen van onze nieuwe dienst te ontdekken.

En als je wilt sparren bel me gerust!

Met vriendelijke groet,

Pettrie de Bondt
Autoflex Garagesoftware