Onze software bestaat uit verschillende modules. Samen met jou bepalen we welke van onze modules je nodig hebt om jouw bedrijf optimaal te ondersteunen bij de (dagelijkse) werkzaamheden.

Autoflex biedt inzicht

Het programma Autoflex biedt garagehouders inzicht in de complete administratie, productiviteit en omzet. In een handomdraai heb je de informatie die je nodig hebt om je bedrijf goed te kunnen aansturen. Dit inzicht is cruciaal om de juiste beslissingen te nemen voor jouw bedrijf. Daarnaast kun je dankzij Autoflex je klanten verrassen met een snelle en betere service.

Snel en efficiënt

Dankzij de slimme, gebruiksvriendelijke applicaties heb je met Autoflex altijd alle relevante informatie bij de hand. Van offerte tot inbouwschema en van factuur tot klantspecifieke aanbieding. Dus nooit meer koortsachtig tussen alle stapels zoeken naar die ene offerte. In de werkplaats wordt geen tijd meer verloren met inbouwapparatuur die door externen is geplaatst. Met een paar klikken weet je weer hoe het zit. Dat werkt wel zo efficiënt!

Stel eenvoudig jouw softwarepakket samen!

Autoflex is een flexibel computerprogramma dat zich eenvoudig aanpast aan de behoefte binnen het autobedrijf. Je bepaalt zelf welke modules je wilt gebruiken. Blijkt later dat er behoefte is aan een extra module? Geen probleem! Wij breiden het systeem eenvoudig en snel uit, zodat het altijd naadloos aansluit op jouw situatie en wensen.

Aan de slag met Autoflex Garage Software

Je kunt al aan de slag voor iets meer dan een euro per dag!
Dat verdien je gegarandeerd terug. Hoe? Heel eenvoudig, dankzij tevreden klanten en de tijd die je bespaart met de administratie.

Bekijk, voor een impressie van Autoflex, het onderstaande filmpje
dat is opgenomen tijdens het laatste GroupAuto congres.

 

 

Verkoop
Verkoop

Verkoop

Jouw occasions beheren overal waar jij maar wilt? Je hoeft niet meer gekluisterd te zitten aan je PC. Met je tablet of smartphone bij je occasions langslopen en gelijk die ene auto op een advertentiesite publiceren is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Lees meer ›
Werkplaats
Werkplaats

Werkplaats

De werkplaats-administratie is de spil van jouw bedrijf. Met Autoflex beschik je over alle noodzakelijke tools en koppelingen.

Lees meer ›
CRM
CRM

CRM

Je maakt zelf onbeperkt kenmerken aan en deze koppel je aan je relaties. Denk bijvoorbeeld aan een apart kenmerk voor bedrijven, rijschoolhouders, leasemaatschappijen of relaties die je jaarlijks een kerstkaart wilt sturen.

Lees meer ›
Boekhouding
Boekhouding

Boekhouding

Autoflex koppelt met alle gerenommeerde boekhoudsystemen in de markt, waaronder Exact Online, SnelStart, Twinfield, Accountview en eAccounting van Visma, Unit4. Lees meer ›
Magazijn
Magazijn

Magazijn

 

Met de module Voorraadbeheer kan je voorraden van jouw onderdelen bijhouden, locaties vastleggen, besteladviezen genereren en jouw bestellingen rechtstreeks laten verwerken in het magazijn.

Lees meer ›
Planning
Planning

Planning

De module Planning is de digitale variant van het traditionele planbord. Volledig geïntegreerd in Autoflex en gekoppeld aan de registratie van de leenauto's en de werkplaatsfacturering. Lees meer ›
Urenregistratie
Urenregistratie

Urenregistratie

Met de module Tijdsregistratie meet je de efficiëntie van jouw personeel. Daarnaast kan je snel factureren. Dit kan voor een modern systeem met personeelspasjes en een centraal geplaatste scanner of door een PC, eventueel in combinatie met een touchscreen. Deze module is uitbreiding op de standaard urenverantwoording in Business werkplaats. Lees meer ›
Urenregistratie