Autoflex software voor jouw bedrijf

De software van Autoflex geeft inzicht in jouw complete autobedrijf! 
Je hebt altijd en overal online toegang tot al jouw modules. 

Iedere verkoper, monteur, receptionist en manager kan instinctief werken met de gebruiksvriendelijke garagesoftware. Je kan op elk computerscherm in jouw werkplaats of showroom werken.
Of werk makkelijk via de App op je telefoon of tablet!

Online werken altijd en overal

Iedere verkoper, monteur, receptionist en manager kan instinctief werken met de gebruiksvriendelijke garagesoftware. De cloud based app is geoptimaliseerd voor alle apparaten: de PC’s op kantoor, tablets en smartphones in de werkplaats en showroom. Ook kan de eigenaar als hij op vakantie is altijd inzicht hebben in Autoflex. Autoflex’ garagesoftware is de nieuwe motor in jouw garagebedrijf!

Modules voor iedere afdeling

De garagesoftware van Autoflex is modulair, dat betekent dat je alleen de modules gebruikt die passen bij jouw bedrijf. Voor iedere afdeling zijn er verschillende handige modules beschikbaar, welke aan elkaar zijn gekoppeld. Bijvoorbeeld met de module Planning kan de werkplaats makkelijk afspraken maken, welke meteen gekoppeld worden aan orders in de module Werkplaats. Deze orders zijn dan meteen in de module workflow zichtbaar en in de Autoflex App.

Onze garagesoftware in de werkplaats

In dit voorbeeld laten we zien hoe onze software voor garagebedrijven in de werkplaats ingezet kan worden. De auto van klant Jansen staat voor een kleine beurt in de werkplaats. De monteur heeft netjes de checklist afgewerkt in de Autoflex App op zijn iPad. Dan constateert hij dat de uitlaat lek is, hij maakt er een foto van met zijn iPad en koppelt deze aan de werkorder. De chef-werkplaats zet de kosten van nieuwe onderdeel via de grossier koppeling in de order en stuurt een offerte naar de klant. De offerte gaat per WhatsApp naar de klant, die al snel een akkoord geeft.

De bevestiging wordt bij de klantkaart gevoegd en de chef-werkplaats bestelt het onderdeel. De monteur ziet in de App dat de bestelling is gedaan en zodra het binnen is vervangt hij de uitlaat. De klant krijgt een appje, zodra de factuur klaar is en de auto kan worden opgehaald. 

Veiligheid van de autogaragesoftware

Er gaat nogal wat gevoelige informatie het systeem in bij garagebedrijven. De software moet dan ook goed beveiligd zijn. Bij Autoflex nemen we de veiligheid van bedrijfs- en klantgegevens zeer serieus. Alle informatie wordt versleuteld opgeslagen op en verstuurd vanaf onze sterk beveiligde server. Met diverse gebruikersniveaus geef je iedereen binnen het bedrijf alleen toegang tot de informatie en functionaliteit die hij of zij nodig heeft. Activeer de drietraps-verificatie voor extra veilig inloggen. Jouw data parkeer je met een gerust hart in onze garagesoftware.

Demo van onze garagesoftware?

Onze software voor garagebedrijven is het resultaat van meer dan 30 jaar ontwikkeling en innovatie. Dankzij onze VIP-groep van testers uit de autobranche en onze eigen ervaring is onze software volledig afgestemd op de praktijk. Iedere release weer maken we gebruik van moderne technieken, waarin we soms zelfs voorop lopen. Zo waren wij de eerste met een paslezer voor kentekenbewijzen. Nooit meer kentekens overtypen!

Ben je benieuwd naar onze garagesoftware en wil je deze wel eens in actie zien? Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Ons team laat je dan ‘live’ kennismaken met Autoflex garagesoftware. Het is altijd de juiste tijd voor een efficiëntieslag. Versterk je garagebedrijf met Autoflex garagesoftware.
 

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een demo aan