17
mei
- -

Een geslaagd begin bij Schuurmans in Vught

De aftrap van onze Autoflex Klantavond 2024 On Tour was een groot succes!
Op de eerste avond mochten we een warm welkom ontvangen van Autobedrijf Schuurmans in Vught.
Dit familiebedrijf, met een indrukwekkende historie van uitmuntende service en flexibiliteit, opende haar deuren voor ons met trots.

Tijdens de avond namen we onze gasten mee op een reis door de kernwaarden van Autoflex: bouwen, innoveren en ontzorgen. Van boeiende presentaties over onze nieuwste ontwikkelingen zoals Autoflex EVO tot aan de introductie van onze splinternieuwe Bedrijfsmonitor, er viel veel te ontdekken en te bespreken.

Na de presentaties genoten de gasten van een rondleiding door Autobedrijf Schuurmans, waar er ruimte was voor vragen en het delen van informatie, zowel met de ondernemers onderling als ook met de Autoflex collega's. 
Een ontspannen sfeer werd gegarandeerd door komiek Cristian Pielich, die de avond op ludieke wijze inleidde.
Als dank voor hun aanwezigheid ontvingen de gasten een leuke goodiebag, gevuld met wat leuks en lekkers en alle informatie om thuis nog eens rustig na te lezen. 

Maar dit is pas het begin!
Met nog drie klantavonden in het verschiet - op 21 mei in Zwolle, 28 mei in Veenendaal en 6 juni in Moordrecht - nodigen we je van harte uit om deel te nemen. Ervaar zelf de unieke sfeer en ontdek wat Autoflex (nog meer) voor je kan betekenen. Aanmelden kan uiteraard nog steeds! 

Nogmaals, onze oprechte dank aan Autobedrijf Schuurmans voor hun gastvrijheid en aan alle aanwezigen voor hun enthousiasme.