5
oktober
- -

EUROREPAR Car Service kiest Autoflex als preferrred supplier

EUROREPAR Car Service kiest Autoflex als preferred supplier

Een belangrijk onderdeel van de Automotive is de GMS, het onderhoud en de reparatie. EUROREPAR Car Service (één van de merken van de Stellantis groep) heeft zich hierin in maar liefst 30 landen gespecialiseerd.

Door de samenwerking met Autoflex kan een groter deel van de Automotive branche nu eenvoudig gebruik maken van hun internationale multimerken netwerk.

De Autoflex klanten krijgen toegang tot het uitgebreide internationale assortiment aan onderdelen en technici met kennis over alle kenmerken en modellen auto’s van de EUROREPAR Car Service. 

Wat deze samenwerking nog sterker maakt, is de toegankelijke benadering van zowel EUROREPAR Car Service als Autoflex, zowel op persoonlijk vlak als in de gebruikte systemen. Dit is een belangrijk element waardoor beide partijen ervan overtuigd zijn dat ze de juiste partner hebben gekozen om hun diensten verder mee te verbeteren en uit te breiden.

Via EUROREPAR Car Service kan bovendien gebruik worden gemaakt van APK diensten, reparaties en onderhoud.  Ook kan tegen een kleine vergoeding de (inter)nationale mobiliteitsservice worden aangeboden.

EUROREPAR Car Service heet de Autoflex klanten van harte welkom!

 

foto-onderschrift:

Jean-Paul Teunissen, formule manager EUROREPAR Car Service Nederland en Pettrie de Bondt, directeur van Autoflex schudden elkaar de hand tijdens het Stellantis Event in de Fabrique in Utrecht: "Op een succesvolle samenwerking!"