7
juni
- -

Mooie afsluiting On Tours bij Gräper in Moordrecht

Gisteravond vond de vierde klantavond plaats bij Gräper Automotive in Moordrecht, georganiseerd door Autoflex in de regio Zuid-Holland. Het was opnieuw een geslaagde avond, waarbij een deel van de aanwezigen duidelijk ook geënthousiasmeerd  was om een kijkje te nemen in dit prachtige bedrijf bekend om de exclusieve auto's. Het verschilde duidelijk van de bedrijven die we tijdens de vorige avonden bezochten, wat voor het Autoflex team zelf voor een aangename afwisseling zorgde. Een mooie hekkesluiter!

Er was veel interactie tijdens de avond, met tal van vragen uit de zaal. Vooral de interesse in de nieuwe Bedrijfsmonitor viel op. Ook enkele vragen die overlappen met waarmee we bij Autoflex op dit moment bezig zijn. Dat bevestigt dat we met de goede dingen bezig zijn; altijd fijn. 

De rondleiding door het grote bedrijf was erg boeiend, en het viel op dat mensen lang wegbleven. De netwerkborrel was daardoor een beetje door het hele pand heen, maar voor de algemene ervaring maakte dat niet uit.  We wilden graag dat onze klanten blij en tevreden naar huis gingen en dat is volgens ons wel gelukt.

Deze avond markeerde de afsluiting van vier weken, vier steden On Tour. Binnenkort staat er weer een VIP-avond op het programma, een avond op uitnodiging om met een vast groepje klanten (onze zgn. pioniers) dieper dan op de klantavonden op de software in te gaan.

We gaan even bijkomen van de organisatie en alle actiepunten uit de avonden verwerken. De winnaars van het dagdeel Optimaal maken we snel bekend. 

Voor nu nogmaals dank voor je aanwezigheid en Oscar, Maurice, Tijn en team nogmaals dank voor jullie gastvrijheid.