22
november
- -

Intensivering van de samenwerking tussen Autoflex en VWE

Met trots kondigen wij de intensivering van onze samenwerking met VWE aan. Deze strategische alliantie brengt aanzienlijke voordelen met zich mee voor klanten van beide bedrijven, waarbij de nadruk ligt op het optimaliseren van de dienstverlening binnen en het ontzorgen van de autobranche.

Een van de meest opvallende voordelen voor jou als klant van Autoflex is de verbeterde toegang tot uitgebreidere voertuiggegevens dankzij deze samenwerking. Bovendien kan je  profiteren van een naadloze integratie met de advertentiemodule van VWE. Dit betekent dat jij je advertenties nog doeltreffender kunnen maken en een breder publiek kunnen bereiken.

Klanten van VWE kunnen op hun beurt gebruikmaken van de Autoflex-koppeling om moeiteloos facturen aan te maken. Deze efficiëntieverbetering vermindert aanzienlijk de administratieve lasten en bespaart kostbare tijd.

Het belangrijkste kenmerk van deze samenwerking is dus de aanzienlijke vermindering van extra werkzaamheden voor beide klantengroepen. Dit zal niet alleen de productiviteit verhogen, maar hopelijk ook de tevredenheid verbeteren.

VWE Automotive heeft een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 30 jaar en is de grootste RDW-provider in Nederland. Het bedrijf staat bekend om zijn datagedreven online tools, marktinzichten, verrijkte datamodellen en diepgaande kennis kennis van wet- en regelgeving.