5
september
- -

Pettrie met Linda op zomertour

Pettries Zomertour - deel 1 | vrijdag 25 augustus.

Pettrie de Bondt en Linda van Looijengoed, resp. directeur en verkoper van Autoflex garagesoftware.

Op vrijdag jl. startten we onze zomertour met een bezoek aan drie gewaardeerde klanten. Deze bezoeken deed ik samen met mijn collega Linda van sales. Het beloofde een inspirerende dag te worden, vol interessante ontmoetingen en waardevolle inzichten.

Autobedrijf Koudijs in Lunteren

Klant 1: Autobedrijf Koudijs in Lunteren - Innovatieve Samenwerking

Ons eerste bezoek bracht ons naar Lunteren, naar Autobedrijf Koudijs, een indrukwekkend en innovatief bedrijf. We werden hartelijk ontvangen door Bart Koudijs. Hij werd op ons initiatief geïnterviewd en gefotografeerd door het AfterSalesMagazine. Koudijs is een bedrijf dat voorop loopt in innovatie en investeert in vooruitstrevende technologieën. Het was duidelijk te zien dat ze niet alleen een geweldig onderneming runnen, maar ook zeer bekwaam zijn, innovatief en gepassioneerd. Tijdens ons gesprek kwam naar voren hoezeer Koudijs profiteert van het gebruik van de Autoflex software. De software heeft een aanzienlijke rol gespeeld in het stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen en het verbeteren van hun algehele efficiëntie. We zijn blij hier een bijdrage aan te mogen leveren.

Dorpsgarage Elshof Loenen

Klant 2: Dorpsgarage Elshof Loenen - Ondernemerschap in Actie

Vol inspiratie kwamen we aan bij het tweede bezoek van de dag: de Dorpsgarage te Loenen. Daar werden we hartelijk verwelkomd door de gedreven ondernemer Ruben Elshof. Met meerdere bedrijven onder zijn hoede is Ruben een ondernemer die duidelijk het belang van efficiënte bedrijfsprocessen begrijpt. We bespraken hoe de Autoflex BedrijfsMonitor hem van dienst kan zijn en inzichten kan geven. We zijn deze component bij Autoflex nu ook nog eens aan het optimaliseren waarmee het voor ondernemers als Elshof straks nóg interessanter wordt.  Doordat een aantal andere bedrijven van Elshof nog niet met Autoflex software werkt, maar met die van een con-collega, was het erg fijn om te horen, dat Elshof duideljike voordelen ervaart van de Autoflex software. Hij gaf ons ook waardevolle feedback waarmee wij onze bedrijfsprocessen nog weer kunnen finetunen. Al met al, wat hij vol lof over de mogelijkheden en met dit compliment gingen we natuurlijk heel tevreden en gemotiveerd de deur uit.

Camper Gallery in Apeldoorn

Klant 3: Camper Gallery in Apeldoorn - Voortdurende Ondersteuning

Ons laatste bezoek bracht ons naar de Camper Gallery in Apeldoorn, waar we werden begroet in een super drukke, maar positieve sfeer. Voor Timo Bakker was het die dag een race tegen de klok om zijn werk af te krijgen. Reden voor ons om hem vooral niet van het werk te houden. De kop koffie was kort maar krachtig; het was geweldig om te horen dat ook zij erg tevreden zijn over onze software en de voordelen ervan voor hun bedrijf. Specifiek benoemde Timo de prettige samenwerking en koppeling ISN/OVIS en Autoflex.

Resume 
Hoewel alle drie de klanten op dit moment succesvol gebruik maken van onze producten besef ik na deze dag dat het belangrijk is om regelmatig onze klanten te blijven ondersteunen en feedback te verzamelen. En vooral: ze te wijzen op 'whats in it for them' want één ding is zeker; de investering in de Autoflex garagesoftware valt in het niet bij het geld dat ermee te besparen is. 

Afsluitend
Deze eerste dag van drie van 'Pettries zomertour 2023' was een succes: "We hebben inspirerende gesprekken gevoerd, waardevolle feedback ontvangen en bevestigd gezien hoe Autoflex bijdraagt aan het succes van verschillende bedrijven. Ik kijk dan ook uit naar volgende week, wanneer ik samen met een collega van sales opnieuw een aantal klanten bezoek. Als Autoflex zullen we ons blijven inzetten voor het leveren van uitstekende oplossingen en ondersteuning".