12
september
- -

Pettrie met Milon op zomertour

Pettries Zomertour - deel 2 | woensdag 30 augustus

Pettrie de Bondt en Milon Bruijn resp. directeur en verkoper van Autoflex garagesoftware. Eind vorige maand vervolgde ik mijn zomertour met een bezoek aan opnieuw drie gewaardeerde klanten. Deze keer samen met mijn collega Milon van sales. Erg benieuwd wat de dag en de bezoeken ons zou brengen. In ieder geval al super leuk om een aantal klanten van ons persoonlijk te ontmoeten.

Klant 1: Fiesta Auto's en Caravans in Soest

We startten bij Fiesta Auto's en Caravans in Soest. Wat een mooi bedrijf! Eigenaar Nico van Wijk bleek erg blij met onze software. Ter plekke hebben we wat kleine puntjes kunnen verhelpen en een aantal zaken is geïnventariseerd waarop we nog zullen terugkomen.

Klant 2: Verberg Autoschade in Huizen

Na dit gezellige bezoek reden we door naar Verberg Autoschade in Huizen. Martijn Oudenaller noemde de Autoflex software zeer gebruiksvriendelijk. Een fijn compliment want dat is een van onze speerpunten. Iedereen moet er eenvoudig mee kunnen werken.

Klant 3: Zwart Autoservice in Nijkerk

Als laatste bezochten we een leuk nieuw bedrijf, dat druk aan het uitbreiden is: Zwart Autoservice in Nijkerk. We werden ontvangen in hun ‘oude’ pand, het aangekochte ‘nieuwe’ pand ernaast wordt binnenkort ingericht. Aalt Zwart is content met de software, maar maakt nog geen optimaal gebruik van alle modules, bijvoorbeeld de planning. Aan ons de taak om te zorgen dat ondernemer alsnog blij wordt van de planningsmodule, want als er één module van Autoflex bijzonder handig is dan is het deze wel. Er was op dat moment helaas te weinig tijd voor; het was erg druk met klanten. Helemaal goed natuurlijk en gezien het nieuwe pand… reden genoeg om terug te komen!

Het Autoflex team zal nog wat puntjes op de i zetten bij deze klanten. De feedback is bijzonder handig. Bedankt voor de prettige ontvangst en wordt vervolgd.