Autoflex software voor jouw bedrijf

De software van Autoflex efficiency, overzicht en inzicht in jouw complete autobedrijf! 
Je hebt altijd en overal online toegang tot al jouw modules. 

De gebruiksvriendelijke garagesoftware is eenvoudig te gebruiken door iedere verkoper, monteur, receptionist en manager.
Je kunt op elk computerscherm in jouw werkplaats of showroom werken.
Of werk gemakkelijk via de app op je telefoon of tablet!

Online werken altijd en overal

De gebruiksvriendelijke garagesoftware is eenvoudig te gebruiken door iedere verkoper, monteur, receptionist en manager. De cloud based app is geoptimaliseerd voor alle apparaten: de PC’s op kantoor, de tablets en smartphones in de werkplaats en in de showroom. Ook heb je als eigenaar (zelfs op vakantie:)) altijd overzicht en inzicht met Autoflex.
Autoflex garagesoftware is de nieuwe motor in jouw garagebedrijf!

Modules

De garagesoftware van Autoflex is modulair, dat betekent dat je alleen de modules gebruikt die bij jouw bedrijf passen. Voor iedere afdeling zijn er verschillende handige modules beschikbaar, die ook weer aan elkaar gekoppeld zijn. Een voorbeeld: met de module Planning kunnen bij de receptie of in de werkplaats gemakkelijk afspraken worden gemaakt. Deze afspraken kunnen dan weer direct gekoppeld worden aan de desbetreffende orders die in de module Werkplaats geregistreerd zijn. Deze orders worden weer zichtbaar in de module Workflow. En uiteraard is alles zichtbaar en te volgen in de Autoflex app.

Garagesoftware in de werkplaats

Een voorbeeld om te laten zien hoe onze software in de werkplaats kan worden ingezet.
De auto van klant Jansen staat voor een kleine beurt in de werkplaats. De monteur heeft netjes de checklist afgewerkt in de Autoflex App op zijn iPad. Dan constateert hij dat de uitlaat lek is. Hij maakt er een foto van met zijn iPad en koppelt deze aan de werkorder. De chef-werkplaats zet de kosten van het benodigde nieuwe onderdeel via de grossierkoppeling in de order en stuurt via whatsapp een offerte naar de klant. De klant reageert snel en geeft akkoord. Deze bevestiging wordt bij de klantkaart opgeslagen en de chef-werkplaats bestelt het onderdeel. De monteur ziet in de app dat de bestelling is gedaan en zodra het onderdeel binnen is vervangt hij de uitlaat. De klant krijgt een appje zodra de factuur klaar is en de auto kan worden opgehaald. 

 

Veiligheid van de autogaragesoftware

Er gaat bij garagebedrijven nogal wat gevoelige informatie het systeem in. Een goede software beveiliging is dan ook essentieel. Bij Autoflex nemen we de veiligheid van bedrijfs- en klantgegevens erg serieus. Alle informatie wordt versleuteld opgeslagen op en verstuurd vanaf onze sterk beveiligde server. Met diverse gebruikersniveaus geef je medewerkers in je bedrijf toegang tot de informatie en functionaliteit die hij of zij nodig heeft. Activeer de drietraps-verificatie voor extra veilig inloggen.
Jouw data parkeer je met een gerust hart in onze garagesoftware.

 

Demo van onze garagesoftware?

Autoflex software voor garagebedrijven is het resultaat van meer dan 35 jaar ontwikkeling en innovatie. Dankzij onze VIP-groep van testers uit de hele autobranche en onze eigen praktijk ervaring is en blijft onze software volledig afgestemd op de praktijk. Iedere release maken we gebruik van moderne technieken, waarin we regelmatig zelfs voorop lopen. Zo waren wij de eerste 'in the cloud' en ook de eerste met een paslezer voor kentekenbewijzen. Bij ons geldt: nooit meer kentekens overtypen!

Ben je benieuwd naar de Autoflex garagesoftware? Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Ons team laat je dan ‘live’ kennismaken met de Autoflex garagesoftware.
Het is altijd de juiste tijd voor een efficiëntieslag; versterk en ontzorg je garagebedrijf met Autoflex software!
 

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een demo aan