relatiebeheer_icon Created with Sketch.
- CRM -

CRM

Je maakt zelf onbeperkt kenmerken aan en deze koppel je aan je relaties. Denk bijvoorbeeld aan een apart kenmerk voor bedrijven, rijschoolhouders, leasemaatschappijen of relaties die je jaarlijks een kerstkaart wilt sturen.

Je maakt zelf onbeperkt kenmerken aan en deze koppel je aan je relaties. Denk bijvoorbeeld aan een apart kenmerk voor bedrijven, rijschoolhouders, leasemaatschappijen of relaties die je jaarlijks een kerstkaart wilt sturen. Deze module is een uitbreiding op Business (werkplaats en/of verkoop).Met de module CRM (Customer Relationship Management) Relatiemanger kan je alles wat je maar wilt registreren vastleggen, met betrekking tot je interne en externe relaties. Een compleet (verkoop) informatiesysteem met ongekende mogelijkheden. Je maakt zelf onbeperkt kenmerken aan en deze koppel je aan je relaties. Denk bijvoorbeeld aan een apart kenmerk voor bedrijven, rijschoolhouders, leasemaatschappijen of relaties die je jaarlijks een kerstkaart wilt sturen. Deze module is een uitbreiding op Business (werkplaats en/of verkoop).

Relatiekenmerken

  • Onbeperkt aanmaken van relatiekenmerken.
  • Deze kenmerken koppelen aan je relaties.
  • Een selectie instellen op basis van deze kenmerken en deze onbeperkt combineren.
  • Het bewaren van deze selecties zodat je deze later weer eenvoudig kunt oproepen en toepassen.
  • Versturen van mailings per post of e-mail op basis van aangemaakte kenmerken, bijvoorbeeld het versturen van een kerstkaart of een mailing van een Airco actie naar je klanten.
     

Koppelen van taken

Je kan taken vastleggen voor jezelf of voor jouw medewerkers. Deze taken kan je koppelen aan een gebruiker, zodat hij bij het opstarten de taken te zien krijgt die voor hem bestemd zijn. Taken kan je gesorteerd weer laten geven op bijvoorbeeld prioriteit. Je kunt deze module ook gebruiken als je boodschappen voor een collega klaar wilt zetten.

Koppelen van documenten

Stel je hebt een contract gemaakt met je tekstverwerker. Met CRM relatiemanager breng je een link naar dit bestand aan bij het stamgegeven van je relatie. Binnen Autoflex heb je deze gegevens later meteen bij de hand. Door te dubbelklikken op deze link wordt het betreffende bestand geopend met het juiste programma. Je kunt een onbeperkt aantal documenten koppelen aan een relatie.

Vastleggen verkoopinformatie

Verkoopgesprekken, afspraken, vervolggesprekken enzovoort leg je vast met de CRM relatiemanager. Je ziet later altijd wie het gesprek heeft gevoerd en wat er besproken is. Erg nuttig als je met meerdere verkopers werkt. Alle relevante relatiegegevens print je in een overzichtelijk rapport. Als jouw verkoper op pad gaat heeft hij alles bij de hand: de relatiegegevens inclusief alle gevoerde gesprekken en belangrijke toegevoegde informatie.