Heb je vragen over Autoflex?

Wij zijn er voor jou! Een team met enthousiaste mensen zitten voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden of verstoringen te verhelpen! Onze Servicedesk is het hart van Autoflex.

Heb je vragen over het gebruik van Autoflex of loop je tegen een probleem aan? Neem dan gerust (telefonisch) contact op met onze Servicedesk! Of neem een kijkje op onze Online Servicedesk

Verbinding maken met jouw computer?

Onze Servicedesk medewerkers kunnen jouw computer op afstand overnemen. Dit doen wij met behulp van TeamViewer óf GoToAssist (zie de knoppen rechts). Dit is een snelle en veilige manier voor het afhandelen van je vraag. Dit doen we volledig volgens de AVG wet.

 

TeamViewer   
TeamViewer    
GoToAssist

Buiten kantooruren inlogproblemen?

Heb je buiten kantooruren problemen hebben met het inloggen op Autoflex online omgeving? Bel ons algemene nummer: 0341 - 37 51 80, spreek je bericht in, we zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Wanneer zijn jullie het best bereikbaar?

In de grafieken hieronder zie je hoe druk het in de afgelopen week bij ons op de Servicedesk geweest is. Je ziet een overzicht per werkdag en per half uur. Als je op een rustig tijdstip belt, kunnen we je nog sneller helpen. Zo hopen we je optimaal van dienst te kunnen zijn.