Hoe begon het?

Het was in de jaren ‘80. De RDW begon er eigenlijk mee. APK afmelden mocht niet meer per telefoon, maar het moest via de computer. Wie weet het nog, die jankende modems? Bert Schuit, nu eigenaar van Autoflex, was toen al bezig met het automatiseren van het autobedrijf van zijn vader. Het maken van rekeningen, het schrijven en doorkrassen in een agenda, het boeken van in- en verkopen: hij wist dat het veel handiger kon. Dit was zijn uitgangspunt: ik maak het makkelijk, en wel zó makkelijk, dat mijn vader er alles mee kan doen wat hij wil.

Autoflex was geborenAutoflex is tot op de dag van vandaag dan ook altijd in beweging, in ontwikkeling. De meest recente verhuizing naar een groter pand dateert van 2017.

Anno 2021 is Autoflex uitgegroeid tot een softwarebedrijf van formaat, door altijd voorop te willen lopen in de toepassing van de nieuwste technieken in garagesoftware. Om het zó makkelijk te maken, dat een garagehouder er alles mee kan doen wat hij wil. En daar zijn we behoorlijk ambitieus in.