Werken bij Autoflex?
Terug naar overzicht

Autobedrijf De Witte Lantaarn

Bovag Autobedrijf De Witte Lantaarn B.V. op de Amsterdamsestraatweg 815 in Utrecht is een gerenommeerd autobedrijf dat al 47 jaar het goede adres is voor nieuwe en jong gebruikte occasions.

Al onze auto's worden voorzien van een Nationale Autopas en kunnen ANWB worden gekeurd.

Snel zoeken op auto en kenteken om de werkorder te vinden

Arjen van Brummelen ~ Autobedrijf De Witte Lantaarn

Het verhaal van Autobedrijf De Witte Lantaarn

Vanaf 2016 werkt Autobedrijf De Witte Lantaarn met Autoflex 10, met o.a. de modules Werkplaats en Verkoop.

Arjen: "In het begin was het even wennen met Autoflex 10; we waren gewend aan een DOS-pakket. Maar ik had het snel onder de knie. Het pakket is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Bij de servicedesk word ik altijd vriendelijk geholpen."

In de werkplaats maakt De Witte Lantaarn veel gebruik van de werkorders. De werkorder wordt aangemaakt in Autoflex 10 en daarna afgedrukt, zodat de monteur precies ziet wat hij moet doen. Als een klant een leenauto mee wil, kan dit aangegeven worden in het systeem. Ik vind het ook erg handig dat je via het zoeksysteem in het pakket snel kan zoeken op naam van de klant of merk van de auto. Ook handig is de kenteken cardreader: binnen 10 seconden haal je de gegevens van de klant en de auto via zijn kentekenkaart op, en vervolgens sla je ze op in het systeem.

Via de Autoflex 10 app kan ik klantgegevens en de autohistorie opzoeken op mijn telefoon. Ik kan bijvoorbeeld de reparatiehistorie bekijken, zodat ik weet wat er al aan de auto is gedaan.

Onze grootste winsten

  • Vriendelijke servicedesk
  • Koppelingen
  • Kenteken cardreader
  • Snel zoeken
  • Alles in de browser

 

 


Mogen wij contact met je opnemen?

Wees niet bang, je zit nergens aan vast.

 

Neem contact met ons op