Werken bij Autoflex?
Terug naar overzicht

Autobedrijf Hazet

Wij hebben alles in huis om u passend de weg op te sturen.

Autobedrijf Hazet is hèt mobiliteitscentrum voor particulieren en bedrijven, dat een uitgebreid en zeer gevarieerd aanbod in gebruikte klasse occasions aanbiedt. De snel wisselende voorraad nodigt u uit om er regelmatig een kijkje te gaan nemen om te zien of het door u gewenste merk en type aanwezig is. De voorraad van gemiddeld 600 auto's bestaat uit alle merken en prijsklassen. Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Tevens bent u welkom in onze werkplaats voor onderhoud of reparatie.

Hazet verzorgt bovendien voor talrijke grote en kleine bedrijven het complete wagenparkbeheer. Door het aanzienlijke aandeel in de zakelijke markt is Autobedrijf Hazet een expert in leasing op maat. Door de persoonlijke betrokkenheid onderscheidt men zich van de doorsnee leasemaatschappijen. Uw wensen worden zorgvuldig geïnventariseerd en vertaald in een passend concept voor uw wagenpark.

Autobedrijf Hazet heeft Autoflex gekoppeld met het boekhoudpakket AccountView.

Arnoud den Hartog ~ Autobedrijf Hazet

Het verhaal van Autobedrijf Hazet

Vanaf 2013 werkt Autobedrijf Hazet met Autoflex 9. Arnoud den Hartog: Het is fijn dat het te koppelen is met externe pakketten, zoals bijvoorbeeld het boekhoudpakket AccountView in ons geval.

We gebruiken de module Planning en Urenregistratie. Het gebruik van een touchscreen in de werkplaats om de monteurs te laten klokken heeft ons veel tijd en geld opgeleverd. Ook het e-mailen van de factuur in onze eigen huisstijl scheelt een hoop tijd. Verder worden de onderdelen bij het bestellen bij de grossier, meteen in de werkorder geïmporteerd. Dat scheelt weer een handmatige stap.

Ik heb de CRM-cursus gevolgd bij Autoflex, erg leuk en leerzaam. Met de Servicedesk heb ik goede ervaringen, ik ben steeds snel geholpen.

Onze grootste winsten

  • Auto overzicht
  • CRM module
  • Koppeling boekhoudpakket
  • Werkplaats module

 

 


Mogen wij contact met je opnemen?

Wees niet bang, je zit nergens aan vast.

 

Neem contact met ons op