Werken bij Autoflex?

Autobedrijf Hazet

Autobedrijf Hazet is hèt mobiliteitscentrum voor particulieren en bedrijven, dat een uitgebreid en zeer gevarieerd aanbod in gebruikte klasse occasions aanbiedt. De snel wisselende voorraad nodigt u uit om er regelmatig een kijkje te gaan nemen om te zien of het door u gewenste merk en type aanwezig is. De voorraad van gemiddeld 600 auto's bestaat uit alle merken en prijsklassen.

Het gebruik van een touchscreen in de werkplaats om de monteurs te laten klokken heeft ons veel tijd en geld opgeleverd.

Arnoud den Hartog ~ Autobedrijf Hazet

Het verhaal van Autobedrijf Hazet

Vanaf 2013 werkt Autobedrijf Hazet met Autoflex 9. Arnoud den Hartog: Het is fijn dat het te koppelen is met externe pakketten, zoals bijvoorbeeld het boekhoudpakket AccountView in ons geval.

Wat zijn handige modules?
We gebruiken de module Planning en Urenregistratie. Het gebruik van een touchscreen in de werkplaats om de monteurs te laten klokken heeft ons veel tijd en geld opgeleverd. Ook het e-mailen van de factuur in onze eigen huisstijl scheelt een hoop tijd. Verder worden de onderdelen bij het bestellen bij de grossier, meteen in de werkorder geïmporteerd. Dat scheelt weer een handmatige stap. Ik heb de CRM-cursus gevolgd bij Autoflex, erg leuk en leerzaam.

Hoe ervaar je de Servicedesk?
Met de Servicedesk heb ik goede ervaringen, ik ben steeds snel geholpen.

Autoflex biedt ons:

- Auto overzicht
- CRM module
- Koppeling boekhoudpakket
- Werkplaats moduleBekijk website Terug naar overzicht

Het verhaal van Autobedrijf HazetArnoud den Hartog
Ochten
15 - 20 Werknemers

 

 


Mogen wij contact met je opnemen?

Vul hier je gegevens in

Wees niet bang, je zit nog niet aan ons vast ;-)