Werken bij Autoflex?

Autobedrijf J. Janssen BV

Autobedrijf Janssen, gevestigd in Rijsbergen, is een begrip in de regio, inmiddels al meer dan 50 jaar. Jos Janssen is in het klein begonnen met sleutelen en verkopen van auto’s. In 2007 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon Maikel. Samen met zijn vrouw Ilse en een team met 12 enthousiastelingen runt hij met veel plezier het autobedrijf. Het bedrijf bestaat uit een moderne werkplaats, poets afdeling, showroom met jonge occasions en verhuur van auto’s en bussen.

Wij werken al jaren met Autoflex, een stabiele en fijne partij!

Ilse Janssen - van Helmont ~ Autobedrijf J. Janssen BV

Het verhaal van Autobedrijf J. Janssen BV

Wij werken al jaren met Autoflex, een stabiele en fijne partij. In 2019 hebben we de stap gemaakt van Autoflex 9 naar Autoflex 10. Waar Autoflex aan het begin duidelijk aangegeven heeft dat het pakket nog in ontwikkeling was zijn we direct erg blij met deze stap. Het werken in de browser en via een app, de moderne look en feel, dit was top. De online planning inclusief een aparte planning voor de huur- en leenauto’s werkte goed en overzichtelijk. De afgelopen jaren is er door Autoflex hard gewerkt aan Autoflex 10 en met resultaat. We zijn zelf erg blij met de verschillende koppelingen, zoals bijvoorbeeld met onze leveranciers, het boekhoudpakket en recent toegevoegd de pechhulp.

Welke modules vind je handig?
We gebruiken Autoflex in ons gehele bedrijf, zowel de verkoop- als de werkplaatsmodule is top en ook de verhuur is prima bij te houden in het systeem. Een meerwaarde is de app voor zowel Apple als Android, zodat onze monteurs kunnen werken met een tablet waar ze de werkorder invullen en ook bij iedere klus een checklist af moeten vinken. Er wordt in de app geklokt en de receptionisten hebben direct alle gegevens beschikbaar in het systeem, overzichtelijk en efficiënt.

Hoe is het contact met de Servicedesk?
Met de Servicedesk is een prettig contact en middels een ticketsysteem is overzichtelijk welke vragen nog uitstaan. Autoflex heeft een duidelijke online documentatie gemaakt, waar je vrijwel alle vragen makkelijk terug kunt vinden, hier staan ook diverse instructiefilmpjes in. De programmeurs/ontwikkelaars die achter het systeem zitten weten waar ze mee bezig zijn, dat zie je bijvoorbeeld ook terug in de ontwikkelingen die de app al doorgemaakt heeft.

Autoflex biedt ons:

- Moderne look en feel
- Een overzichtelijke huur en leenauto's planning
- Online planning, klanten maken hun afspraken via onze websiteBekijk website Terug naar overzicht

Het verhaal van Autobedrijf J. Janssen BVIlse Janssen - van Helmont
Rijsbergen
10 - 15 Werknemers

 

 


Mogen wij vrijblijvend contact met je opnemen?

Vul hier je gegevens in


 


Anti-spam
Typ bovenstaande code over.