Werken bij Autoflex?

Meester Automotive

Eind 2020 is Leendert gestart met Meester Automotive. Het is een kleinschalig autobedrijf, gericht op de in- en verkoop van (relatief) jonge auto’s: maximaal 10 jaar oud en maximaal 180.000 km. Frisse, jonge auto’s. Naast een eigen voorraad doet hij ook regelmatig zoekopdrachten voor klanten. Heldere communicatie, transparantie en goede service staan voorop.  

Een groot pluspunt is dat ik alles vanuit hetzelfde programma kan doen!

Leendert Prins ~ Meester Automotive

Het verhaal van Meester Automotive

Een groot pluspunt vind ik dat ik alles vanuit hetzelfde programma kan doen. De koppelingen met publicatiewebsites en mijn eigen website werken goed. Bovendien is het erg handig om via de koppeling met VWE voertuigdata en (fabrieks-)opties in te kunnen lezen. 

Welke modules gebruik je?
Ik gebruik op dit moment de modules in- en verkoop, publiceren en kosten boeken op auto’s. Het is handig om alles vanuit hetzelfde programma te kunnen doen en bovendien zijn de kosten per auto goed inzichtelijk. Zo heb je goed inzicht in de verkoopresultaten. 

Hoe is het contact met de Servicedesk?
De Servicedesk is altijd goed bereikbaar om met je mee te kijken. Over het algemeen worden problemen snel opgepakt en opgelost. Ook tips voor verbeteringen van Autoflex, zoals extra functies, zijn welkom en het is leuk om te zien dat daar ook al een aantal keer wat mee gedaan is. 

Autoflex biedt ons:

- Alles vanuit 1 pakket
- Publiceren naar adverteerderwebsites en eigen website
- Servicedesk is goed bereikbaarTerug naar overzicht

Het verhaal van Meester AutomotiveLeendert Prins
Ermelo
Eenmanszaak

 

 


Mogen wij vrijblijvend contact met je opnemen?

Vul hier je gegevens in


 


Anti-spam
Typ bovenstaande code over.