Werken bij Autoflex?

Autobedrijf Hermens

Autobedrijf Hermens staat voor: persoonlijk, betrouwbaar en dichtbij! Het is een eenmanszaak in Nijmegen, gefocust op periodiek onderhoud aan een auto, APK-keuringen en reparaties. Zij beschikken over hoogwaardige analyse apparatuur waarmee ze elke storing kunnen verhelpen en ieder merk kunnen onderhouden.

Ik koos voor Autoflex omdat het uit losse modules bestaat!

Toon Hemens ~ Autobedrijf Hermens

Het verhaal van Autobedrijf Hermens

Toon: "Ik koos voor Autoflex omdat het uit losse modules bestaat. Ik betaal alleen voor wat ik gebruik. Dat zijn voornamelijk de modules Bandenhotel, Planning en Werkplaats. Bandenhotel vind ik erg handig, je houdt makkelijk bij in het systeem welke banden waar liggen, en het wisselen van winter- naar zomerbanden is zo gedaan." Autobedrijf Hermens is een eenmanszaak. Hermens werkt sinds januari 2017 met Autoflex 10.

Hoe vindt je de module Planning?
De module Planning is ideaal om de afspraken in te plannen, zodat je kunt zien wanneer je wat moet doen. Je kunt ook met kleuren werken, bijvoorbeeld: een APK beurt heeft de kleur blauw en een bandenwissel de kleur groen. Zo is heel overzichtelijk wat voor afspraken voor de dag staan ingepland.

Hoe ervaar je het werken met een tablet?
Ik werk met een tablet op de kist, zodat ik gemakkelijk orders kan aanmaken en de uren kan klokken. Ik heb dus geen papieren werkbonnen meer nodig en bovendien kan ik de factuur meteen mailen naar de klant. Met de functie ‘opvragen’ heb ik direct de informatie van nieuwe auto’s. Mijn grossiers WM en Brezan zijn gekoppeld via Autoflex 10. Ik doe de bestelling op de website van de grossier en zet ‘m daarna met 1 knop door in de werkorder. Dat scheelt een hoop tijd!

Autoflex biedt ons:

- Planning
- Uren klokken
- Bandenhotel
- GrossierskoppelingBekijk website Terug naar overzicht

Het verhaal van Autobedrijf HermensToon Hemens
Nijmegen
Eenmanszaak

 

 


Mogen wij vrijblijvend contact met je opnemen?

Vul hier je gegevens in


 


Anti-spam
Typ bovenstaande code over.