Werken bij Autoflex?
Terug naar overzicht

Autobedrijf Hermens

Persoonlijk. Betrouwbaar. Dichtbij

De module planning is ideaal om de afspraken in te plannen, zodat je kan zien wanneer je wat moet doen.

Toon Hemens ~ Autobedrijf Hermens

Het verhaal van Autobedrijf Hermens

Autobedrijf Hermens is een eenmanszaak. Hermens werkt sinds januari 2017 met Autoflex 10.

Toon: "Ik koos voor Autoflex omdat het uit losse modules bestaat. Ik betaal alleen voor wat ik gebruik. Dat zijn voornamelijk de modules Bandenhotel, Planning en Werkplaats. Bandenhotel vind ik erg handig, je houdt makkelijk bij in het systeem welke banden waar liggen, en het wisselen van winter- naar zomerbanden is zo gedaan."

De module Planning is ideaal om de afspraken in te plannen, zodat je kunt zien wanneer je wat moet doen. Je kunt ook met kleuren werken, bijvoorbeeld: een APK beurt heeft de kleur blauw en een bandenwissel de kleur groen. Zo is heel overzichtelijk wat voor afspraken voor de dag staan ingepland.

Ik werk met een tablet op de kist, zodat ik gemakkelijk orders kan aanmaken en de uren kan klokken. Ik heb dus geen papieren werkbonnen meer nodig en bovendien kan ik de factuur meteen mailen naar de klant. Met de functie ‘opvragen’ heb ik direct de informatie van nieuwe auto’s. Mijn grossiers WM en Brezan zijn gekoppeld via Autoflex 10. Ik doe de bestelling op de website van de grossier en zet ‘m daarna met 1 knop door in de werkorder. Dat scheelt een hoop tijd!

Onze grootste winsten

  • Planning
  • Uren klokken
  • Bandenhotel
  • Grossierskoppeling

 

 


Mogen wij contact met je opnemen?

Wees niet bang, je zit nergens aan vast.

 

Neem contact met ons op