8
januari
- -

Autoflex Optimaal

Haal het maximale uit je garagesoftware! Met onze dienst Autoflex Optimaal krijg je persoonlijk advies. Meld je aan en we komen langs. Persoonlijk advies bij jou op locatie!

Autoflex Optimaal
Haal 120 procent uit je tent!

Werk je al met Autoflex, maar heb je het gevoel dat je er nog niet alles uithaalt? Slimme garagebedrijven kiezen voor Autoflex Optimaal. Eén van onze consultants komt bij je op locatie voor een dieptescan. Samen bekijken we hoe jij nóg beter en efficiënter werkt met Autoflex.

Rust, overzicht en efficiency in je bedrijf
Met onze dienst Autoflex Optimaal bereik je dat alle collega’s maximaal gebruikmaken van Autoflex. Je profiteert van winstgevende voordelen:

  • Richt je werkplaats nóg efficiënter in

  • Optimaliseer je werkprocessen, zoals orders invoeren, klokken en plannen

  • Schep maximaal orde in de vele onderdelen, relaties en voertuigen

  • Richt je recepturen beter in en maak sneller werkorders en facturen

  • Optimaliseer je bedrijfsinstellingen en de rechten van je gebruikers

  • Personaliseer je mailsjablonen en val meer op

  • Zorg voor rust, overzicht en efficiency, zodat je je eigen klanten ook weer optimaal kunt bedienen.

 

1-op-1 begeleiding van onze consultant
Je krijgt advies van onze consultant. Die weet niet alleen alles van Autoflex, maar kent ook de autobranche door en door. De Autoflex-consultant komt bij je op locatie. Samen bekijken we waar de kansen liggen. Na deze inventarisatie krijg je een rapport met bevindingen en verbeterpunten (rapporteren). We voeren de verbeteringen door (organiseren) en controleren of die inderdaad effect hebben.

Verbeter je concurrentiepositie met Autoflex Optimaal
Met Autoflex Optimaal haal je het maximale uit je garagesoftware. Jij en je collega’s gebruiken precies de componenten die relevant zijn voor je bedrijf. Jullie benutten álle mogelijkheden van Autoflex. Daarmee verbeter je de werkprocessen én de klantervaring. Uiteindelijk is dat ook goed voor jullie concurrentiepositie. Je haalt de investering in Autoflex Optimaal er dus zo uit!

Wil je ook het maximale halen uit Autoflex?
Neem vandaag nog contact op met een van de consultants van Autoflex en laat je informeren over Optimaal en maak een afspraak. 

Download hier de flyer

Maak nu een afspraak met één van de consultants. 

Autoflex Optimaal, per dagdeel normaal € 500.
Beursaanbieding AutoProf (geldig tot 1 juli 2024) € 400
Standaard € 75 voorrijkosten.