Werken bij Autoflex?
Terug naar overzicht

De Garage Meppel

Uw partner voor auto-onderhoud

Wij begrijpen als geen ander dat uw auto u dierbaar is. De Garage is uw reparatiespecialist in Meppel en omstreken.

AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs!

De AutoCrew-garagehouder gebruikt diagnoseapparatuur en -software van Bosch en wordt ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw wagen in goede handen is en uw wagenproblemen snel en goed worden opgelost. En door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Kortom, AutoCrew is de perfecte combinatie van uw eigen garage met al  het goede van Bosch!

Door het Klokken van uren in de workflow krijg ik overzicht.

Katja Nieuwenhuizen ~ De Garage Meppel

Het verhaal van De Garage Meppel

De Garage in Meppel werkt sinds 2016 met Autoflex 10. De modules In-en verkoop, Werkplaats en Urenregistratie worden er veel gebruikt.

Het werkt makkelijk en goed. Voor het klokken gebruiken we de Autofex 10 app. Geklokte uren kan ik meteen verwerken op de factuur. De workflow is ook erg handig in de werkplaats. Ik zie meteen wat de status is van elke order, bijvoorbeeld ‘onder handen’ of ‘wacht op toestemming van de klant’. Als de order klaar is, geef ik aan dat de werkorder ‘gereed is voor facturering'. Erg efficiënt werken!

De planning is overzichtelijk. Ik kan verschillende afspraken inplannen per monteur. Vanuit de afspraak kan een werkbon worden geprint, zodat de monteur aan de slag kan. De monteurs maken ook gebruik van verschillende, gekoppelde grossiers om onderdelen te bestellen.

Het contact met de Servicedesk is er goed!

Onze grootste winsten

  • Klokken van uren
  • Planning
  • Werkplaats workflow
  • Grossiers direct bestellen

 

 


Mogen wij contact met je opnemen?

Wees niet bang, je zit nergens aan vast.

 

Neem contact met ons op