Werken bij Autoflex?

De Garage Meppel

De Garage Meppel is gevestigd in Meppel. Al sinds de oprichting staan bij ons vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service centraal. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is: een deskundig autobedrijf met toegewijde medewerkers. AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. De AutoCrew-garagehouder gebruikt diagnoseapparatuur en -software van Bosch en wordt ondersteund door middel van verschillende opleidingen.  

Door het Klokken van uren in de workflow krijg ik overzicht!

Eric en Katja Nieuwenhuizen ~ De Garage Meppel

Het verhaal van De Garage Meppel

De Garage in Meppel werkt sinds 2016 met Autoflex 10. De modules In-en verkoop, Werkplaats en Tijdsregistratie worden er veel gebruikt.

Hoe vinden jullie de gebruikersvriendelijkheid van Autoflex? 
Het werkt makkelijk en goed. Voor het klokken gebruiken we de Autoflex 10 app. Geklokte uren kan ik meteen verwerken op de factuur. De workflow is ook erg handig in de werkplaats. Ik zie meteen wat de status is van elke order, bijvoorbeeld ‘onder handen’ of ‘wacht op toestemming van de klant’. Als de order klaar is, geef ik aan dat de werkorder ‘gereed is voor facturering'. Erg efficiënt werken!

Met welke modules werken jullie het meest?
De planning is overzichtelijk. Ik kan verschillende afspraken inplannen per monteur. Vanuit de afspraak kan een werkbon worden geprint, zodat de monteur aan de slag kan. De monteurs maken ook gebruik van verschillende, gekoppelde grossiers om onderdelen te bestellen.

Autoflex biedt ons:

- Het contact met de Servicedesk is erg goed!
- Monteurs klokken hun uren
- Alle afspraken overzichtelijk in de planning
- Overzicht in de workflow voor de Werkplaats
- Via Autoflex direct bestellen bij mijn grossiersBekijk website Terug naar overzicht

Het verhaal van De Garage MeppelEric en Katja Nieuwenhuizen
Meppel
5 - 10 Werknemers

 

 


Mogen wij vrijblijvend contact met je opnemen?

Vul hier je gegevens in


 


Anti-spam
Typ bovenstaande code over.