Handige modules
 

Als receptie draag je vaak de verantwoordelijkheid van de dagelijkse gang van zaken binnen het garagebedrijf.
Jij bent het radartje dat alle andere in beweging houdt! Daarom wil jij bij vragen van de klant, werkplaats, manager of verkoper snel en eenvoudig de juiste informatie kunnen opzoeken.

 

module CRM

Communiceer met je klanten via de CRM module

CRM module

Klanten gemakkelijk mailen of bellen voor een opvolging? Dit kan eenvoudig met CRM module van Autoflex!

Maar hoe gaat het opvolgen? Hoe heb je inzicht in welke opvolging wanneer wordt gedaan en naar welke klant? Hoe kan ik gemakkelijk CRM-tags koppelen aan een klant en vanuit daar een mail versturen?

CRM? Een mailing maken, dat kan eenvoudig met Autoflex

Dit kan simpel met de module CRM. Met deze module kunnen direct reparatie adviezen, onderhoudsadviezen en APK’s worden opgevolgd. Als er een e-mailadres van de klant bekend is kan er automatisch een opvolgmail worden verzonden over bijvoorbeeld de volgende onderhoudsbeurt. Hierdoor hou jij jouw klant altijd op de hoogte van de aanstaande onderhoud. De mailing kan worden geautomatiseerd door slim gebruik van e-mail sjablonen. Deze kunnen zelf worden aangemaakt en bewerkt zodat jij in controle bent over de communicatie met de klant. Ook kan er als er een telefoonnummer bekend is zelf telefonisch contact worden opgenomen met de klant en worden doorgegeven dat de onderhoudsbeurt er weer aan zit te komen. Binnen Autoflex kan er dan een selectie worden gemaakt met opvolgingen van een desbetreffende week of maand. Daarnaast kunnen er CRM tags aan klanten worden gekoppeld, hiermee kan een bepaalde groep klanten zorgvuldig en direct worden gemaild. Dit kan zijn over een actie binnen het bedrijf of om een kerstkaartje te sturen.

De voordelen van CRM

  • Geautomatiseerd en gericht klanten mailen over toekomstige ontwikkelingen
  • Efficiënte en directe communicatie met de klant
  • Je leert de klant beter kennen
  • Goed anticiperen op de wensen van de klant
     

Met de CRM module is de klant altijd op de hoogte van de volgende onderhoudsbeurt van zijn voertuig!