Wie zijn de mensen achter Autoflex?

Als je garagesoftware maakt, moet je wel weten hoe ’t werkt in een autobedrijf. Misschien zelfs een autobedrijf hebben gehad. Zulke mensen hebben we hier. We snappen wat je nodig hebt. Met onze software willen we het jou zo makkelijk mogelijk maken. Da’s één.

 

Als er nieuwe, snelle digitale technieken zijn, moet je die gebruiken. Wij houden ervan. Daarom waren wij de eerste met een Autoflex-app op je telefoon, waarmee je buiten, onderweg of zelfs onder de koffie je hele bedrijf overziet. Of even een advertentie met je zojuist geschoten foto’s op 1-2-3 zeg maar hoeveel- websites zet. We waren trouwens ook de eerste met een paslezer voor kentekens. Dat scheelt mooi wat typewerk. En wat dacht je van een online-versie van je garagesoftware? Juist. Da’s twee.  

 

Als je een goed idee hebt, moet je er wat mee doen. Daarom hebben we een VIP groep van garagehouders (wat? -een groep die meedenkt hoe we beter kunnen worden, dat.). Onze ontwikkelaars zetten die mooie ideeën om in software. Die zitten in een lichte en open ruimte trouwens, niet in hokjes. Net als onze Servicedeskmedewerkers. Want een goed idee groots maken, dat doe je samen. Da’s Autoflex!