Wie zijn de mensen achter Autoflex?

Als je garagesoftware maakt, moet je wel weten hoe het werkt in een autobedrijf. Misschien zelfs een autobedrijf hebben gehad. Zulke mensen hebben we hier. We snappen wat jij nodig hebt. Met onze software willen we jouw werk zo makkelijk mogelijk maken. Dat is één.

 

Als er nieuwe, snelle digitale technieken zijn, moet je die gebruiken. Wij houden ervan. Daarom waren wij de eerste met een Autoflex-app voor op je telefoon of ipad, waarmee je buiten, onderweg of zelfs onder de koffie je hele bedrijf overziet. Of even een advertentie met je zojuist geschoten foto’s op 1-2-3 zeg maar hoeveel- websites zet. We waren trouwens ook de eerste met een paslezer voor kentekens. Dat scheelt mooi wat typewerk. Een online-versie van je garagesoftware; juist, dat is twee.  

 

Als je een goed idee hebt, moet je er wat mee doen. Daarom hebben we een VIP groep van garagehouders (wat? -een groep die meedenkt hoe we beter kunnen worden- dat). Onze ontwikkelaars zetten die goede ideeën om in software. Die ontwikkelaars zitten trouwens in een lichte en open ruimte, niet in hokjes :).  Net als onze servicedesk medewerkers. Een goed idee groots maken, dat doe je samen. Dat is Autoflex!